Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
0770.119.853
contact@magazinuldefolie.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Foliile de solar Suntherm 303 Plus au proprietăți termice, mecanice si optice unice, care le fac ideale pentru protejarea culturilor, îmbunătățirea creșterii si satisfacerea nevoilor diverse ale cultivatorilor din întreaga lume.

Ginegar introduce pentru prima data in anul 1980 tehnologia de extrudare in 3 straturi, iar începând cu anul 2001 Ginegar folosește pentru fabricarea acestor folii noua tehnologie de coextrudare in cinci straturi, tehnologie care permite elaborarea unei soluții potrivite pentru orice climat, regiune sau cultura in parte.

Acest fapt permite integrarea unui singur aditiv in fiecare strat coextrudat, fapt care creste durata de viata a foliei si aditivilor folositi.

Efectul termic (IR)

Prin incorporarea aditivului IR, aceste folii absorb si reflecta radiația infraroșie in intervalul 7-15 microni.

Acest lucru reduce pierderile in atmosfera a energiei acumulata in frunzele plantei si previne răcirea frunzișului pe timp de noapte.

Acest aditiv reduce semnificativ incidenta bolilor foliare si contribuie la economisirea costurilor de încălzire.

Efect de difuzie ușoară(Diffused)

Funcția de difuzie a luminii îmbunătățește fotosinteza prin uniformizarea expunerii plantei la lumina.

Acest lucru este important la culturile cu un foliaj dezvoltat precum roșii, castraveți, dovlecei, trandafiri, etc.

De asemenea filmele care conțin aditivul de Light Diffusion contribuie la reducerea daunelor cauzate de arsura solara la culturile sensibile ex.ardei, vinete, tomate. 

Ecranul contine un aditiv anti-praf care se introduce in stratul exterior al foliei, facandu-l mai lucios /neaderent la praf, marind astfel intensitatea luminii transferate.

De asemenea, mai contine un aditiv anti-ceata, care impiedica formarea cetii in sere, reducand astfel sansele de aparitie a unor boli ca Phytophtora si Botrytis si creste transmisibilitatea luminii in sere la primele ore ale diminetii.

Suntherm 303 Plus - caracteristici

Grosime180 microni - greutate specifica 5,787 mp/kg

Lățimi variabile, pana la 16,5 m

Transmisia luminii 89%

Difuzia luminii 55%

Efect termic(IR) 85%

Elongația medie 750%

Garantie 48 luni

Durata de viata medie 7-9 ani

» Folie solar Ginegar » Folie solar Suntherm Diffused 180 microni

spacer
Website detinut de ADRI PRODCOM S.R.L., CIF: RO412796, Reg.Com: J40/10083/1992

magazinuldefolie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.