Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
0770.119.853
contact@magazinuldefolie.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Foliile de mulcire produse de Ginegar in Israel sunt filme multistrat fabricate folosind doua metode co-extrudare si extrudare turnata in matrita.

Aceste doua metode garanteaza producerea unor materiale cu inalt nivel de rezistenta si flexibilitate mecanica.

Acestea se prezinta sub forma de folii transparente, negre sau cu doua fete alb-negru.Filmele de mulci reduc evaporarea apei și astfel economisesc consumul de apă. De asemenea, reduc fluctuațiile de apă din sol și ajută la menținerea umidității constante în zona rădăcinii. Utilizarea combinată a peliculelor de mulci și irigarea prin picurare îmbunătățește dispersia apei și contribuie la menținerea unor niveluri consistente de umiditate în sol. În plus, întunericul de sub mulci „ridică” dezvoltarea rădăcinilor în sus către stratul superior ventilat al solului, unde în prezența oxigenului, activitatea lor este mai eficientă. 

Grosimi uzuale:15, 20, 30, 35 microni

Latimi uzuale: 0.8, 0.9, 1, 1.2, 1.4 m

Suprafata acoperita (mp/kg) 73/54/36 mp/kg

Cu sau fara perforatii (acestea incep de la 20 microni grosime).


» Folie acoperire sol-Mulcire

spacer
Website detinut de ADRI PRODCOM S.R.L., CIF: RO412796, Reg.Com: J40/10083/1992

magazinuldefolie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.