Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
0770.119.853
contact@magazinuldefolie.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

Livrare si plata

PRET SI MODALITATI DE PLATA

Preturile prezentate sunt exprimate in RON si includ TVA. Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii la care se adauga si costurile de livrare (sunt exceptate de la plata livrarii comenzile care depasesc suma de 700 RON, in conditiile in care nu exista km suplimentari pentru locatia in care se va face livrarea, iar comanda nu depaseste 5 kg). Plata produselor se efectueaza online sau ramburs la primirea comenzii.

– Comenzile cu valoare peste 1000 de lei cu greutatea pana in maxim 10 kg beneficiaza de transport gratuit. Comenzile nu se expediaza fara confirmare telefonica.
– Cost livrare comenzi sub 1000 de lei: 20 de lei primul kg + 1leu pentru fiecare kg extra pentru localitatile aflate in zona zero a Fan Curier.
– Cost livrare comenzi peste 1000 de lei cu greutate peste 10 kg : 1leu pentru fiecare kg extra sau km 0 Fan Curier. Pentru localitatile aflate in zona cu km suplimentari se mai adauga 15 lei ca tarif unic suplimentar. La aceste tarife se mai adauga TVA-ul aferent valorii calculate de transport.

INFORMATII DESPRE LIVRARE

Termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare de la data preluarii comenzii tale (cu exceptia zilelor nelucratoare). Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclusa. Pentru comenzile care depasesc suma de 1000 RON, livrarea este gratuita, in conditiile in care nu exista km suplimentari pentru locatia in care se va face livrarea. Produsele care depasesc 10 kg nu beneficiaza de transport gratuit.

Livrarea se face prin intermediul unei societati de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 4-5 zile lucratoare de la expedierea comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maxim 5 zile lucratoare.

In cazul in care doresti sa specifici anumite aspecte referitoare la livrare (ora de livrare, adresa sau puncte de reper etc) te rugam sa introduci in rubrica de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. In momentul expedierii coletului, vei fi instiintat telefonic de catre noi.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Daca unul sau mai multe dintre produsele comandate nu mai sunt disponibile vei fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca esti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

spacer
Website detinut de ADRI PRODCOM S.R.L., CIF: RO412796, Reg.Com: J40/10083/1992

magazinuldefolie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.