Luni - Vineri: 8:00 - 17:00
0770.119.853
contact@magazinuldefolie.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse
Suntem unici importatori in Romania ai foliei microporoase Agryl-Novagryl, de la producatorul care a inventat si brevetat acest tip de tesatura pentru prima data in lume.

Folia microporoasa este un material folosit pe suprafete mari, in zonele de cultura cu temperaturi in jurul punctului de inghet. Este formata prin suprapunerea si fixarea a trei straturi de filamente polipropilenice, ce pastreaza intre ele un strat de aer ce va proteja cultura dumneavoastra de temperaturile scazute, aparute in timpul anotimpului rece toamna, iarna, primavara, atat in camp liber, cat si in spatii protejate.

Protejeaza culturile de inghet pana la 5 grade C in camp liber si pana la circa 10 grade C in spatii protejate.

Caracteristici
 • Este usoara si rezistenta, nefiind necesar un sistem de sustinere. Se poate aplica direct pe culturi; in cazul plantelor cu varf de crestere sensibila (tomate) trebuie sustinuta pe un simplu fir intins.
 • Are un puternic efect protectiv impotriva insectelor, contribuind astfel la reducerea cantitatilor de pesticide aplicate.
 • Ofera un microclimat mai favorabil fata de mediul exterior.
 • Micsoreaza amplitudinea variatiei temperaturilor pentru cultura. Optimizeaza regimul hidric, termic si de miscare a aerului.
 • Realizeaza in acelasi timp doua actiuni, caleste plantele si creaza un microclimat favorabil.
 • In cazul in care exista pericolul de inghet la sol, se vor iriga culturile inainte de aplicarea foliei antiinghet.
 • Aceasta conduce la:
  • Obtinerea unor recolte mai timpurii, cu 1 pana la 4 saptamani.
  • Fata de culturile mai timpurii sau prelungite, recoltele sunt mai mari, mai sanatoase si mai aspectuose.
  • Este permeabila pentru aer, apa, lumina, fara a mai fi nevoie de acoperirea si dezvelirea culturilor pentru lucrari de antretinere.

Se poate folosi la orice cultura din sezoanele cu pericol de inghet sau temperaturi scazute, avand doar grija ca, la speciile cu varf de crestere sensibila, sa se suspende la o distanta cat mai mica fata de varf.» Folie microporoasa Novagryl

spacer
Website detinut de ADRI PRODCOM S.R.L., CIF: RO412796, Reg.Com: J40/10083/1992

magazinuldefolie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.